Големите планове на Уилям и Кейт

Човек би си помислил, че с наближаването на коледните празници ангажиментите на кралското семейство ще намалеят и то ще се отдаде на почивка. Случаят с британското такова е точно обратният.
Докато подготвя станалия вече традиционен коледен концерт в Лондон, Кейт Мидълтън заедно с принц Уилям ще бъдат домакини на височайша визита. Престолонаследничката на Швеция принцеса Виктория пристига във Великобритания заедно със съпруга си принц Даниел.
Четиримата ще присъстват на гала представлението Royal Variety Show в Роял Албърт Хол на 30 ноември. Събитието ще влезе в програмата на шведското кралско посещение, като тепърва ще научим подробности за другите активности на принцеса Виктория във Великобритания.
Самото гала представление ще е с участието на Шер, както и на Рик Астли, Палома Фейт и Макфлай. Традиционният фолклор пък ще бъде представен от Бенда на уелската гвардия, както и хор Eno.
Royal Variety Show се състоя всяка година от 1912 г. насам, като целта му е благотворителна – да събира средства за изпълнители и хора от шоубизнеса, които страдат от заболявания или вече са пенсионери, уточняват Royal Central.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Градът, за който повечето хора не са и чували, но е обявен за най-добрия в Европа

Нидерландски град бе удостоен с престижната титла Европейски град на годината. Има канали, велосипеди и музей, пълен с картини на Ван Гог, но не става дума за Амстердам, а за историческия град Амерсфорт. Градът, разположен на запад от Амстердам, се гордее със стар градски център със сгради, датиращи от Средновековието. […]

Subscribe US Now