Бременна ли е Зендая

Зендая и Том Холанд не са от срамежливите двойки и показват дори и по-специалните моменти от връзката си в социалните мрежи.
Предполагаме заради това феновете им тръпнат в очакване двамата да споделят някоя наистина голяма и вълнуваща новина за връзката си. Като например, че очакват бебе.
Някои хора явно са обаче твърде нетърпеливи за този момент и са решили сами да разпространят слух, че актрисата е бременна.
Така в TikTok се появява обработено видео, на което изглежда сякаш самата Зендая е публикувала снимка от ултразвук. То започва да се обсъжда и в Twitter и цялата отприщила се вълна от ентусиазма на феновете предизвиква Зендая да даде своя отговор.
На стори в Instagram профила си тя пише:
“Виждате ли сега, затова избягвам Twitter… Просто измислени неща, без причина… всяка седмица.”
Очевидно, актрисата не е бременна и този факт най-вероятно е разочаровал всички, които са приели слуховете за верни.
Въпреки това, вярваме, че щастливият момент ѝ предстои в скоро бъдеще. Защо пък не, след някой друг месец или година, именно със сегашното ѝ гадже, Том Холанд, да не ни зарадват с новина, че ще стават родители?
Двамата изглеждат щастливи и много влюбени заедно.
Към една от най-новите им снимки, която самата Зендая качи като пост в Instgaram-а си, тя пише: “Най-щастливият рожден ден на човека, който ме прави най-щастлива”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мария спря дъха със секси нощничка! Всички се питат къде е мъжът й и защо... СНИМКА 18+

Фолк певицата Мария може и да се омъжи за трети път, но продължава да се държи като развързана в социалните мрежи. Поне това показват еротичните й снимки, които не са присъщи за една семейна жена, за каквато тя претендира.  Тези дни миньончето разпали мъжкото въображение с доста провокативна снимка, на […]