Дженифър Анистън и четирите й правила, с които поддържа форма

Неслучайно Дженифър Анистън е обект на обожание от милионите си фенове по света. За дългата си кариера тя нито веднъж не се забърка в скандал, поддържаше позитивни отношения с медиите и демонстрираше ценности, с които много хора се припознават.
Това показват и нейните 43 милиона последователи в Instagram. Наскоро 54-годишната актриса от “Приятели” се снима за корицата на модното списание CR Fashion Book. Освен че я видяхме в няколко екстравагантни тоалета, тя разкри и тайните на страхотната си фигура.
“Пия много вода, движа се всеки ден, опитвам се да ям непреработена прясна храна и да спя възможно най-много. Последното е доста трудно за мен, но е важно. Веднага усещам, когато не съм си починала достатъчно.”
Анистън споделя, че е много строга към нещата, които гледа в социалните и традиционни медии и се опитва да ограничава времето пред екрана. “В светът се случват много неща и зная, че на много от нас им пука за всичко случващо се. Но смятам, че е задължително да изключваме шума от време на време.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Изненадващата новина от Аня Тейлър-Джой

Аня Тейлър-Джой определено е сред най-популярните и търсени млади актриси в Холивуд през последните години. Като интересът към личния ѝ живот следователно е доста голям. Актрисата обаче успява много умело да пази в тайна това, което пожелае. Например една миналата година на партито след Оскарите Тейлър-Джой официално потвърди връзката си Малкъм Макрей. И […]