Как изглежда Бела Хадид с обръсната коса

Щом става дума за мода, експериментирането е не просто позволено, а направо задължително. Особено когато дизайнерите искат да провокират.
Точно този ефект успява да постигне Marc Jacobs с кампанията си Heaven by Marc Jacobs за есен 2023 г. Дизайнерът решава да създаде визии, вдъхновени от научната фантастика и се спира на модела Бела Хадид, за да я преобрази до неузнаваемост.
На всички кадри, заснети от фотографа Карлийн Джейкъбс, Хадид е трансформирана като A.I. робот и явно за да е максимално убедителна в тази роля, е с обръсната коса.
Една от снимките ни показва модела, облечена в метален сет, наподобяващ броня и с доста абстрактен аксесоар на главата.
В друг от футуристичните кадри Бела Хадид пък е изцяло гола, застанала с гръб към камерата и извърнала поглед назад. Най-смайващото в тази визия обаче е нещо, което бихме определили като сребристо пипало, израстващо от гръбнака ѝ.
В една от не толкова провокативните снимки моделът е с комплект от две части от сив деним, сребърна огърлица и прозрачна маска за лице, покриваща почти напълно лицето ѝ.
За някои от визиите Бела Хадид носи обувки и аксесоари от Kiki Group, компания, вдъхновена от Kiki Boot. Част от новата колекция на марката са характерните им ботуши Kiki Boot в черно и бебешкорозово, както и топове, мини поли и чанти с класическия за марката детайл – катарамата, пише InStyle.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Брадърът Здравко изригна към "Игри на Волята": Приберете си инвентара!

Първият победител от “Биг Брадър” Здравко Василев не издържа и направи на пух и прах продуцентите на “Игри на волята” заради потресаващия вид, в който са оставили Попския плаж в Царево, където се снима риалити формата. Потопът, който наскоро удари морския курор пък, допълнително влоши ситуацията и към днешна дата ивицата […]

Subscribe US Now