Специалният подарък на Приянка Чопра за Ник Джонас

Приянка Чопра и Ник Джонас може и да не показват често дъщеричката си в социалните мрежи, но когато го правят, поводът е винаги специален. Първа снимка на Малти Мари те споделиха за Деня на майката, а ето че сега са отпразнували друго радостно събитие и ни зарадваха с нов сладък семеен кадър.
Поводът този път е Денят на бащата.
Ник качи снимка в Instragram профила си, на която виждаме, че държи момиченцето си, облечено в червена рокличка на бели цветчета. Акцент към тоалета обаче са малките бели маратонки, които носи.
И… те са абсолютно същите като дизайн (и в по-малък размер, разбира се) като тези на щастливия баща. Специалното на спортните им обувки е и че имат лични надписи. На тези на Малти Мари е изписана първата буква от името ѝ, докато на тези на Ник – “татко”.
“Първи Ден на бащата с малкото ми момиче. Благодаря ти, @priyankachopra за невероятните еднакви за мен и дъщеря ни маратонки и че ме направи баща”, пише Ник в описанието към поста, от което разбираме, че специалният подарък е по идея на Приянка.
Самата тя споделя в своя профил същата снимка и честити празника на съпруга си, към когото изразява обичта си:
“Да те виждам с малкото ни момиченце е най-голямото ми щастие… Какъв невероятен ден да се завърнем вкъщи… Обичам те…”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Семейство Обама и Spotify се разделиха

Барак Обама може и от доста време да не е президент, но това не означава, че влиянието му е намаляло. Както и това на съпругата му Мишел Обама. Така например през 2019 г. семейство Обама подписа договор със Spotify чрез компанията си Higher Ground. Така например бяха създадени подкаст предаванията The […]

Subscribe US Now