Ябълката на раздора между Шакира и Жерар Пике

Още при обявяването на новината за раздялата им, Шакира и Жерар Пике бяха категорични, че най-големият приоритет за тях е щастието на двете им деца – Саша и Милан. Оказва се обаче, че именно малчуганиче са една от причините за създало се напрежение между двамата, тъй като двамата все още не могат да достигнат до единодушно решение къде ще живеят двете им деца.
Marca пише, че Шакира би искала децата им да дойдат с нея в Маями, защото според нея, те са живели в Барселона само заради ангажимента на футболиста към каталунския отбор.
Пике обаче е на съвсем различно мнение. Испанският футболист смята, че Саша и Милан трябва да  останат в Барселона с него, за да могат да завършат училището си с настоящите си приятели и да са в позната среда.
Испанското издание пояснява, че Шакира може и да се съгласи децата им да останат в Барселона, но само, ако Пике изпълни няколко конкретни условия.
Едното е футболистът да й осигури пет самолетни билета за първа класа, за да може тя да идва и да вижда децата си, когато пожелае. Другото е да ѝ даде 400 хиляди евро, за да изплати тя свой дълг, подробности за който обаче не са известни.
Според редица испански издания, двамата са се разделили, защото Пике е изневерявал на известната поп певица. Сега някои медии съобщават, че футболистът е прекратил връзката си с въпросната жена, с която е засичан няколко пъти, за да не създава излишно напрежение между него и Шакира и да могат двете страни да намерят най-доброто решение за бъдещето на децата си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Нежната страна на принц Чарлз

Една от страстите на принц Чарлз още от ранна възраст е градинарството и отглеждането на цветя – хоби, което споделя с настоящата си съпруга Камила. И има възможност да го развива в имението Хайгроув. Колкото и далече да е Хайгроув обаче, вече имаме възможност да усетим аромата му. Благодарение на […]

Subscribe US Now