Тези детски СНИМКИ на Гергана Малкоданска взривиха мрежата

Синоптичката Гергана Малкоданска развълнува последователите си в социалните мрежи с уникално послание към майка си, както и със свои снимки от детството. 

Къдрокосата красавица за първи път показва ретро кадри, които бяха приети с умиление от нейните почитатели. Те веднага я разпознаха на детските снимки.

“Винаги отдадена на семейството. С милиони благодарности, че можем да празнуваме днес с теб! Честит рожден ден, баба Вени! В сила обявяваме код “Обич”. Заслужен! Винаги и завинаги! С любов и признателност”, написа Гери по повод рождения ден на своята майка. 

Честитката е от нея, брат й д-р Иван Малкодански и трите внучета на гордата баба. Лео е вече порасналото момче на Гери, а в началото на тази година се появи и Белла. Братът на Гери пък стана баща преди броени дни, като синът му носи неговото име. 
Със сигурност баба Вени е най-щастливата баба, след като именно тя помага на Малкоданска в грижите за децата и е неотлъчно до най-любимите си същества./show.blitz.bg 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Защо свещта на Гуинет Полтроу “има аромат на вагината ми”

Гуинет Полтроу определено знае как да накара хората да говорят за нея. След като пусна на пазара свещта с аромат на вагината си, съвсем вероятно мнозина все още наострят уши, щом чуят нещо ново около един от най-провокативните продукти на компанията ѝ Goop. Свещта, кръстена “Това има аромат на вагината […]