Когато принцеса Шарлийн покаже своята секси страна

След период, в който беше далеч от Монако и от общественото внимание, принцеса Шарлийн като че ли се наслаждава пълноценно и на двете. Напоследък тя често участва в публични събития в княжеството и винаги е в добро настроение.
Последният такъв случай е от уикенда, когато 46-годишната съпруга на принц Алберт присъства в неговата компания на откриването на нов ресторант на покрива на луксозния комплекс Monte-Carlo Société des Bains de Mer.
За събитието Шарлийн носеше доста предизвикателен – за принцеса – тоалет. Тя отново беше посегнала към любимата си марка Akris, като носеше така актуалното сако от букле и копринена риза в сребристо.
Беше ги съчетала с кожен прилепнал панталон и обувки на висок ток, които я правеха една от най-сексапилните дами на събитието. Аксесоарите в златисто, както и изправената й платинено руса коса допълваха цялата й визия.
Съвсем наскоро принцеса Шарлийн отново успя да изненада с външния си вид. На благотворителното събитие Rose Ball в княжеството в края на март тя носеше гащеризон, обсипан с пайети, припомня Hello.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Серина Уилямс с нов бизнес

Изминаха две години откакто Серина Уилямс се оттегли от активната си спортна кариера. Което в никакъв случай не означава, че смята да си почива и да не се занимава с нищо. Още по време на златните си години в тениса тя не спира да инвестира в различни компании, а сега […]

Subscribe US Now