Защо всички нападат Аштън Кътчър и “вулгарните му коментари”

През последните дни Аштън Кътчър и съпругата му Мила Кунис си навлякоха гнева на доста хора. Причината: двамата са изпратили писмо до съда, с което искат да помогнат на Дани Мастърсън. Колегата им от сериала “Шеметни години” бе осъден на поне 30 години затвор по обвинения за изнасилване на две жени.
И понеже в писмата си актьорите определят Мастърсън като модел за подражание, застъпването им за него разгневи хората в социалните мрежи.
Последва и извинение от страна на Кътчър и Кунис, което обаче не бе достатъчно, за да утихне бурята около тях. Причината е, че в социалните мрежи започна да се върти клип от 2003 г. от предаването Punk’d на MTV, в което Аштън Кътчър бе водещ и изненадваше (невинаги приятно) известни личности със скрита камера.
Във въпросното видео актьорът прави нещо като представяне на Хилари Дъф, пояснявайки, че участва в сериала “Лизи Магуайр”, има издаден албум и ще участва с него във филма “Деца на килограм” (2003 г.). След това прави и коментар, който сега мнозина определят като вулгарен.
“И тя е едно от момичетата, които всички чакаме да навърши 18. Заедно с близначките Олсен”, казва Кътчър по адрес на 15-годишната по онова време Хилари Дъф, пише ET Canada.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Дългоочакваното завръщане на Дженифър Лопес

От известно време насам Дженифър Лопес загатваше, че ѝ предстои завръщане към музиката. Неотдавна стана ясно също, че новият ѝ проект ще бъде озаглавен This Is Me…Now. Всъщност последното ново, което чухме от певицата, бе саундтракът, който тя направи съвместно с Малума, за филма Marry Me от 2022 г. This […]

Subscribe US Now