Когато Амал Клуни избере изрязано горнище

Ако има светска двойка, която винаги наблюдаваме с възхищение, то това са Амал и Джордж Клуни. Идната година семейството ще навърши 10 години от брака си, а междувременно продължава да се занимава с важни за всеки от тях каузи.
След като Амал се включи в обща инициатива с Мелинда Френч и Мишел Обама, сега е време 45-годишната адвокатка да подкрепи съпруга си. 62-годишният Джордж Клуни тъкмо представи новия си режисьорски филм.
Премиерата на The Boys in the Boat се състоя в Curzon Mayfair в Лондон, а семейство Клуни за пореден път демонстрира класа. Докато актьорът беше избрал класически черен костюм – макар и съчетан с разгърдена риза, съпругата му беше въплъщение на елегантността.
Амал носеше ансамбъл от кадифе в черно от панталон и скъсено бюстие, което разкриваше дискретно част от перфектните й коремни мускули. Черни обувки на висок ток и червено червило бяха единствените й аксесоари.
The Boys in the Boat е деветият филм на Джордж Клуни като режисьор. Той е базиран на истинската история на отбора по гребане на Вашингтонския университет, който участва в Олимпийските игри в Берлин през 1936 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето какво поиска Ирен Кривошиева от президента Радев заради Ламбо

Ирен Кривошиева е твърдо решена да направи нещо много голямо в памет на любимия си Стефан Данаилов, който е баща на сина й Владимир. Актрисата е стигнала до крайност и се е обърнала директно към президента Румен Радев за съдействие. Идеята на Кривошиева е да бъде издигнат паметник на Стефан […]

Subscribe US Now