Рики Мартин – невинен до доказване на противното

В края на миналия месец бившата мениджърка на Рики Мартин – Ребека Дръкър, заведе дело срещу него за неизплатени комисионни. А след това стана ясно, че му е издадена и ограничителна заповед. Причината: обвинения в домашно насилие, които изпълнителят не се поколеба да отрече. Оказа се, че тези обвинения идват от племенник на Рики Мартин, който твърди, че двамата са имали и сексуални отношения.
21-годишният племенник настояваше пред съда, че с певеца са имали 7-месечна връзка, а след нейния край Рики започнал да го тормози и да го следи.
Източници на TMZ обаче потвърждават пред медията, че съдията е отхвърлил временната ограничителна заповед, която е издал преди седмица, защото племенникът сам оттеглил иска си.
“Вносителят на петицията прекрати исковете си доброволно, следователно случаят е архивиран и не са необходими допълнителни процедури”, казва пред Associated Press говорител на съда.
Пред TMZ правният екип на Рики Мартин коментира случая по следния начин: “Точно както очаквахме, временната заповед не беше удължена от съда. Обвинителят потвърди пред съда, че решението му да отхвърли претенциите е само негово, без външно влияние или натиск. Това никога не е било нещо повече от проблемен индивид, който прави неверни твърдения без никакви аргументи. Радваме се, че нашият клиент вече може да продължи напред с живота и кариерата си.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Орхан Мурад проговори за Камелия и бебето ВИДЕО

Новината, че Орхан Мурад ще става отново баща, определено се оказа голяма бомба, особено предвид факта, че наскоро той се разведе с дългогодишната си съпруга Шенай, а малката му дъщеря Сузанита чака бебе. Какво точно се случва в личния живот на легендарния поп фолк певец разкрива самият той в интервю […]