Преслава остана без думи от това желание на свой почитател СНИМКИ

На фолк звездата Преслава й се случи нещо неочаквано по време на участие, което я остави без думи. Гласовитата пайнерка се шашардиса на сцената на клуба и не знаеше как да реагира на това, което я помоли голям неин почитател. 

Цялото заведение яхна, след като тя сподели с всички по микрофона каква молба е получила. И въпреки всички, тя угоди на своя почитател и му пожела късмет. 

Докато си пее на сцената, Преслава забеляза момче, което й подаваше някакъв учебник. Тя бе шокирана и изненадана, че той иска автограф върху учебника си по механика. Оказа се, че на другия ден има изпит по този предмет и е дошъл да види Преслава и с помощта на нейния подпис да си вземе изпита.
“Другият път донесете някакъв учебник по музика, да разбирам какво пише вътре, че сега гледам неразбиращо тези формули”, смееше се Преслава, докато разлистваше учебника на своя фен. 

Няколко седмици по-рано и нейната колежка Галена бе помолена да се разпише на учебник за късмет. Тя също се поинтересува от съдържанието и с ужас установи, че става въпрос за физика, а тя имала слаби оценки по този предмет./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Гнусно! Диона забоде кочан между гърдите си СНИМКА 18+

Певицата Диона внесе смут в социалните мрежи с последните си вулгарни снимки. Бившата рапърка се опитва да бъде оригинална и да прикове вниманието върху себе си, а в тази игра всичко е позволено.  Диона се щракна на масата, докато вечеря в изискан ресторант, но се подигра жестоко с храната. Тя […]