Тина Търнър напомни за себе си

Най-новата кукла Барби обожава рокендрола. Тя носи черна мини рокля и яркочервено червило. А заради прическата ѝ – няма как да я сбъркаме.
Защото това е Тина Търнър – последната кукла на Mattel, която е създадена по нейно подобие. По този начин компанията за играчки почита 40-годишния юбилей от хитовата ѝ песен “What’s Love Got To Do With It”, пише Reuters.
Куклата, която е част от тяхната Barbie Signature Music Series, носи тоалет, вдъхновен от музикалния видеоклип към парчето. Късата рокля е съчетана с дънково яке, черни чорапогащи и токчета, като Mattel обръщат специално внимание и на детайлите. Куклата носи “перлени” обици и колие и има червен маникюр.
Самата Тина приветства своята Барби и изрази надежда, че по този начин ще може да запознае повече деца с нейната история. Осемкратната носителка на Грами се радва на огромен успех в края на 60-те и началото на 70-те години на миналия век. По това време тя записва някои от най-емблематичните си песни като “A Fool in Love”, “River Deep – Mountain High”, “Proud Mary”, “Nutbush City Limits”, заедно с бившия си съпруг Айк Търнър.
В началото на ноември 2019 г. Тина Търнър присъства на премиерата на Бродуей на мюзикъл, посветен на живота и творчеството ѝ. “Тина – Мюзикълът за Тина Търнър”, използва хитовите ѝ песни, за да покаже как едно малко момиченце от Нътбуш в щата Тенеси се превръща в световноизвестна суперзвезда, която познаваме днес.

Тина Търнър окончателно приключва музикалната си кариера през 2009 г. след края на последното си турне “Тина!” по повод на 50-годишния си юбилей на сцената.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кристиан Костов проплака: Случи ми се нещо ужасно!

Някои хора просто са изтеглили късата клечка на 2022-ра година и сред тях е певецът Кристиан Костов. Съвсем наскоро той разказа, че е успял да си изгори клепачите на очите, след като в тях е пръснал сок от люта чушка.  Е, лошото не спира до тук. В своя профил в […]

Subscribe US Now