Кристиан Костов проплака: Случи ми се нещо ужасно!

Някои хора просто са изтеглили късата клечка на 2022-ра година и сред тях е певецът Кристиан Костов. Съвсем наскоро той разказа, че е успял да си изгори клепачите на очите, след като в тях е пръснал сок от люта чушка. 

Е, лошото не спира до тук. В своя профил в Telegram певецът, който с изключително голяма радост и нетърпение се премести в Барселона, сподели, че и там му се е случило нещо ужасно. 
“Има много лоши хора. Знам, че всички го знаят, но просто искам да ви го напомня. ОТНОВО”, започна дългата история Крис. 
Певецът отказва да назове какво точно му се е случило, но за това си има причина – след въпросната случка той е бил в психически ад в продължение на дълги часове. Случката така му повлияла, че той се закани за пореден път да се дистанцира от хората и света, пише vbox7.com. 
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Kristian Kostov (@kristian_kostov_official)

В разказа си той споменава и събитията в последните 7 месеца, най-вероятно войната в Украйна. А след това разказва, че с него са се отнеси по ужасен начин. Така че не бихме изключили лошо отношение от страна на непознат заради произхода на Кристиан. 
Самият Кристиан обаче дълго време не искаше да коментира темата за Украйна. Въпреки това го направи в последните часове. Дали е заради въпросната случка в Барселона, или за друго, можем само да гадаем. 
“8 месеца ад. Украйна, моля се за теб, за твоята сигурност и наистина вярвам, че тази война ще приключи. Не мога да си представя хората там през какво преминават, но мога да ви уверя, че целият свят е с вас. Не на войната”, написа той отново в Telegram./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Зуека съвсем забрави за България, прави пробив в Чикаго

1600 лв. иска за картина с гола жена Васил Василев – Зуека. Актьорът който се преквалифицира на художник, предлага на най-верните почитатели част от новите си картини, които ще покаже на предстоящата си изложба в Чикаго. Сайтът „Купи изкуство“ ги разпрати по имейл до своите клиенти: „Предлагаме ви най-новите произведения […]

Subscribe US Now