Зуека съвсем забрави за България, прави пробив в Чикаго

1600 лв. иска за картина с гола жена Васил Василев – Зуека.

Актьорът който се преквалифицира на художник, предлага на най-верните почитатели част от новите си картини, които ще покаже на предстоящата си изложба в Чикаго.

Сайтът „Купи изкуство“ ги разпрати по имейл до своите клиенти: „Предлагаме ви най-новите произведения на Васил Василев – Зуека, преди да бъдат публикувани за всички останали в онлайн галерия „КупиИзкуство.БГ.

Правим този жест броени дни преди откриването на голямата изложба на този автор в Чикаго, която със сигурност ще повиши търсенето и цените на неговите произведения“, пише “Телеграф”. 

„Моят свят“ е нарекъл изложбата си в Чикаго Зуека и в нея ще покаже 33 от своите творби. Платната са подредени в културен център „Магура“ и той лично пътува до Америка за откриването. Следващите седмици ще гостува и в галериите на две американски библиотеки в района на Чикаго./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Заразената с К-19 Ивана с извънредни новини за състоянието си, все още няма да....

Преди десетина дни певицата на народа Ивана помрачи настроението на своите фенове с новината, че отново е болна от ковид и отменя всичките си участия. Тя е доста стриктна по отношение на вируса, тъй като по време на пандемията загуби баща си след тежко боледуване от ковид. Карантината на певицата […]