Нападнаха Мис България Елизабет Кравец, тя призна нещо много интимно

Най-красивата ни българка за 2023 г. Елизабет Кравец май вече усеща с пълна сила славата и тежестта на короната си. Все по-често красавицата си пати от мераклии да я свалят, в това число и доста улегнали чичковци.

Това сподели самата тя наскоро в тв интервю по bTV пред Алекс Сърчаджиева. Доста по-възрастни господа имат мераци да се загаджат с актуалната Мис България, а 17-годишната варненка вече се чуди как да се спаси от тези ситуации.
Ето какви мъже си търси Мис България 2023 Елизабет Кравец

“Пробват се и мъже на 40 години. Постоянно някакви свалки, коментари ми правят. Имам предложение за скъпи почивки – Малдиви, лесен живот, подаръци, но аз не се давам. Отказвам тактично. Споделям всичко на мама и тате. Баща ми иска да се разправя с тези, дето ме тормозят”, споделя Елизабет, която все още няма гадже.
Новата Мис България сподели какво я е сполетяло след коронясването ВИДЕО

Кравец разкрива още, че досега никога не е изпитвала любов, въпреки че е имала няколко половинки. “Била съм във връзки, но не е била сериозна. Не съм била влюбена никога. Харесвала съм момче, но истински не съм хлътвала”, заяви още Елизабет./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Веско Маринов с емоционално признание: Почти нямам личен живот и...

Хората са основната причина да създавам песните си, да правя концертите. И това се случва, когато работата ти се е превърне в хоби. А аз наистина обичам това, което правя, това заяви Веселин Маринов през уикенда в интервю пред Нова тв. Поводът са предстоящите му три концерта през ноември, както […]

Subscribe US Now