Заразената с К-19 Ивана с извънредни новини за състоянието си, все още няма да….

Преди десетина дни певицата на народа Ивана помрачи настроението на своите фенове с новината, че отново е болна от ковид и отменя всичките си участия. Тя е доста стриктна по отношение на вируса, тъй като по време на пандемията загуби баща си след тежко боледуване от ковид.

Карантината на певицата вече изтече, но тя все още няма да се връща на музикалната сцена. Нейният лекуващ лекар не й дава все още да пее по кръчмите и тя все кардинално решение. 
Изпълнителката на “Нещо нетипично” успокои почитателите си, че вече се чувства по-добре, след като изкара за втори път тежък ковид. Но лекуващият й лекар я посъветвал да се пази още малко, затова Ивана отменя още едно поето участие в София. 
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от IVANA (@ivana_music_bulgaria)

“Чувствам се сравнително добре, но след като знам, че ковид е заразен, моралът не ми позволява да съм в публичното пространство. Не всичко е пари, приятели” заяви Ивана в началото, когато се тествала и разбрала неприятната новина. 
Тя отмени няколко поети участия и загуби не малка сума от уговорените хонорари, но пък спечели симпатиите на хората, че мисли трезво и е решила да предпази други хора от коварната болест. “Много нейни колеги пеят болни и разнасят заразата, защото са им важни парите и гледат да не изпуснат нито лев. Възмутително е. Малко са певиците, които се карантинираха, Ивана е една от тях и заслужава поклон”, пишат в мрежата. 
“Бъдете здрави! Всичко друго ще наваксаме”, категорична е Ивана и се радва, че голяма част от пропадналите ангажименти са изместени и все пак ще се осъществят през следващия месец./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Звезделина от "Игри на волята" лъсна на секси СНИМКИ 18+

Звезделина от “Игри на волята 4” не измъква особено във формата, но пък в социалните мрежи е голям хит, особено сред мъжете.  Тя натрупа хиляди последователи в Инстаграм, след като стана част от приключенското шоу. Изглежда, че Звезди се наслаждава на популярността си, а активността ѝ в социалната мрежа доказва това. Звезделина […]