Звезделина от “Игри на волята” лъсна на секси СНИМКИ 18+

Звезделина от “Игри на волята 4” не измъква особено във формата, но пък в социалните мрежи е голям хит, особено сред мъжете. 

Тя натрупа хиляди последователи в Инстаграм, след като стана част от приключенското шоу. Изглежда, че Звезди се наслаждава на популярността си, а активността ѝ в социалната мрежа доказва това.
Звезделина от “Игри на волята” аха да лъсне по катерица на плажа СНИМКА 18+

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Звезделина Георгиева (@zvezdigeorgieva1)

Супер фит мацката редовно поства сторита и нови снимки, но една от последните ѝ фотографии подпали мъжката половина от феновете ѝ.
Става въпрос за фотото, на което мацката позира в спортно бельо, но не то провокира мъжете, а нейното уникално тяло. “Перфектна си”, “Добро Утро! Такава сутрешна красива гледка! Прекрасна сте!”, “Изключително сексапилна жена сте”, гласят малка част от комплиментите към Звезди.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Звезделина Георгиева (@zvezdigeorgieva1)

Подобни снимки обаче не са рядкост в профила на Звезделина, която и преди популярността си има секси кадри. На някои от фотосесиите Звезделина е почти гола, прикривайки леко прелестите си.
Иначе Звезделина е често обект на хейт коментари и критики, но не само в нета от потребители. Към нея се отправят доста остри думи и от страна на някои от участниците в “Игри на волята 4”. Чакалов дори бе един от участниците, които коментираха външния вид на силиконката, но тя се въздържа от коментар и не влезе в спор с него./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Мъжете в живота на Жизел Бюндхен

Светът е в очакване какво ще се случи с Жизел Бюндхен и Том Брейди. След като от миналия месец се заговори, че преживяват криза в брака, съвсем скоро се появи информация, че двамата дори са наели бракоразводни адвокати. Въпреки това много от феновете им не могат да приемат, че това […]