Ще има и шести сезон на сериала The Crown

Сериалът The Crown, който проследява отблизо живота на британското кралско семейство – от изкачването на Елизабет II на престола до днешни дни, за радост на своите многобройни фенове продължава.
Драмата на Netflix ще стартира снимките на своя шести, финален сезон през втората половина на годината и ще се фокусира върху края на 90-те и началото на 2000-те от живота на кралското семейство. Периодът, който обхваща и запознанството на принц Уилям и Кейт Мидълтън.
Логично е веднага да се запитаме коя ще бъде актрисата, която ще пресъздаде образа на Кейт. Всъщност, отговор на този въпрос не могат да ни дадат дори самите създатели на сериала, тъй като става ясно, че все още са в процес на издирване.
Предполага се, че предстоящите серии ще проследят най-вече ранните години на връзката между Уилям и Кейт по време на съвместното им обучение в шотландкия университет в Сейнт Андрюс. Затова и от Netflix обявиха, че търсят млади актьори – не само за ролята на Кейт, но и за тези на принцовете Уилям и Хари. И дори се подчертава, че не се изисква предишен професионален актьорски опит.
Все още текат снимките на петия сезон на сериала за английското кралско семейство. В ролята на принцеса Даяна е Елизабет Дебики, а принц Чарлз е изигран от Доминик Уест. Очаква се премиерата да бъде през ноември 2022 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: Lifestyle.bg