Филмът на раздора между Силвестър Сталоун и Долф Лундгрен

Франчайзът за Роки е болна тема за Силвестър Сталоун, около която актьорът вече веднъж изказа разочарованието си, че няма абсолютно никакви права върху него. Макар и филмите да са толкова популярни именно заради актьора.
В края на миналата седмица този своеобразен мазол беше настъпен отново с новината, че се подготвя spin-off, който ще носи името Drago. И да, ще бъде фокусиран върху Иван Драго (Долф Лундгрен) и неговият син Виктор Драго (Флориан Мунтеано), когото видяхме в “Крийд 2”.
Тази новина разгневи Сталоун, който във вече изтрит пост в Instagram доста остро нападна идеята и продуцентите. Според Collider, Силвестър Сталоун е написал, че за пореден път жалкият 94-годишен продуцент и неговите глуповати деца искат да изтръскат от прахта пореден обичан герой.
Актьорът визира Ъруин Уинклър и синовете му Чарлз и Дейвид, които държат правата върху Роки и всички останали персонажи. Сталоун се извинява на феновете, защото никога не е искал героите да бъдат изследвани от тези паразити.
Уточнява също така, че таи респект към Долф Лунгрен, но е разочарован, че не му е казал нищо за участието си в проекта. “Дръжте истинските си приятели близо”, завършва Сталоун. Яростта му е оправдана, защото именно той създава образа на Роки през 1976 г.
Долф Лунгрен побърза да въведе някои уточнения. В профила си в Instagram той написа, че все още няма одобрен сценарий, режисьор, нито са сключени някакви сделки. Той лично обаче е останал с впечатлението, че Силвестър Сталоун ще бъде замесен като продуцент или като актьор.
Лундгрен пояснява също, че поддържа контакт с г-н Балбоа, визирайки Сталоун, за да са спокойни феновете, че всичко между тях е наред.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво се случва с мъжа, опитал да нападне кралицата

25 декември 2022 г. не протече по най-обичайния начин в замъка Уиндзор. Защото в имота, където кралското семейство – включително и Елизабет II, празнуваше Коледа, беше заловен мъж, въоръжен с арбалет. 20-годишният Джасван Синг Чаил е с обвинения за заплахи за убийство и притежание на опасно оръжие. Делото му ще […]