Победителката в “Звездите в нас” разкри за неподозирани трудности след триумфа!

Антония Маркова стана първия победител в музикалния формат за имитации “Звездите в нас” и грабна чек за 50 000 лева. На снощния финал тя влезе в образа на Тина Търнър и на моменти така се вживя, че смая зрителите.

Часове след големия си триумф, Антония написа много емоционален пост в социалните мрежи, в който признава много от препятствията по пътя си до момента.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Antonia Markova (@antonia.markova)

“Най-големият ми връх след раждането на моята дъщеря! Благодаря за честа и признанието Ви, Уважаема публика! Само тези, които бяха на живо в залата знаят истинската магия на @zvezdite.v.nas . Благодаря на всички Вас – познати и непознати почитатели на това, което правя. Благодаря на продукцията и комисията за шанса, че ме допуснаха да стана част от това “пътуване” и да покажа на повече хора какво мога и обичам.
Един абсолютно независим артист, който с много труд, упоритост, всеотдайност, лишения, препятствия, върхове и падения, дочака търпеливо това признание. Поклон пред всички, които вярвате в мен! Респект към целия екип, който се грижеше за нас и нашият комфорт на сцената и зад кулисите, за нашите визии и по-добри превъплъщения, за доброто отношение и приятелска атмосфера! Велики сте Global Group!!!”, гласи поста на изпълнителката./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Когато Камила се поддаде на холивудски чаровник

Един американец, един канадец и един англичанин отиват да гледат футбол. Американецът е Роб Макелхени, канадецът – Райън Рейнолдс, а англичанинът – крал Чарлз III. А срещата им не е виц, а съвсем реално събитие от изминалия уикенд. Кралят и кралицата-консорт Камила бяха в Уелс, където присъстваха на служба в […]

Subscribe US Now