Деси Цонева разказа зловеща история за портрет на баща си СНИМКА

Деси Цонева показа уникален портрет на баща си – незабравимият тв водещ Димитър Цонев, нарисуван от нейна приятелка. А историята, която сподели около картината, ще ви остави без дъх.

След като портретът бил завършен, незнайно как, необяснимо и досега, изображението се размазало около едното слепоочие. Гледката озадачила всички негови близки, както и самата авторка.
Пак инцидент! Деси Цонева легна на легло, този път я сполетя… СНИМКИ

“Помислих си, това е кръвта, която е нахлула в главата му”, разказа дъщерята на Митко Цонев. Припомняме, че легендарният водещ си отиде след инсулт, предизвикан от спукана аневризма на мозъчна артерия през 2016 г.

“Исках да го подаря на майка ми, тя каза: “Е, как да си я закача!”, разказва тя пред БНТ.
Деси Цонева представи и песен, която е нейния пръв певчески опит. Тя е посветена на баща ѝ, както и на всички, които са загубили бащите си. В началота на песента се чува на запис и гласа на Димитър Цонев, който разговаря с дъщеря си./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Ники Кънчев за голямата загуба: Никога няма да си простя!

Ники Кънчев се завръща на екран и това винаги ще е новина, защото емблематичният тв водещ на Нова тв е оставил сериозни следи до момента, най-вече с култовото “Стани богат”. Към днешна дата обаче, Ники Кънчев продължава с чисто ново предизвикателство – “Голямото завръщане” и ще му се наложи да […]

Subscribe US Now