Джулиана Гани заформи страшен скандал в зоопарка СНИМКА

Май е почти невъзможно Джулиана Гани да е някъде и да не предизвика скандал, та дори и да говорим, в случая, за бургаската зоологическа градина.

Наскоро силиконката заведе малкия си син Давид на разходка след разнообразието от животни. Компания им правеше и новото й гадже Теодор. Това, което се случи вътре обаче, доста ще ви изненада.
Джулиана Гани коментира връзката на бившия си с Александра от “Ергенът”
Както е известно – в зоопарка животните се гледат от разстояние. Не така смята обаче, тунингованата блондинка, която влезе заедно с наследника си директно при някои от обитателите. От зоопарка публикуваха кадри от ВИП визитата, на която е видимо какви ги върши Джулиана Гани, което очаквано предизвика вълна от негативни реакции.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от DJULIANA GANI (@djuliana_gani)

“Не знаех, че може да се влиза при животните”, “Ако се тунинговаш, може да те пуснат” и “Щом за Гани може, значи и за другите трябва да може”, са само част от гневните коментари на хора, разочаровани от видяното. От управата на зоологическата градина опитаха да тушират напрежението и обясниха, че всъщност няма привилегии и нарушаване на реда и дисциплината в животинския кът.
Джулиана Гани призна за бременността с тази СНИМКА
“Правилата и условията в зоопарк Бургас са еднакви за всички посетители. Това, което виждате, е новата контактна зона и е достъпна за всички при определени условия”, внесоха яснота от зоопарка, без обаче да уточняват какви точно са условията./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Когато Ребел Уилсън е в страхотна форма по бански

Точно както с Адел, бяхме свикнали да виждаме и Ребел Уилсън в определена светлина – много красива, но и доста пълничка. И точно както при Адел, така и Ребел Уилсън нещата рязко се промениха.  Миналата година актрисата разкри, че с промяна в начина си на живот е успяла да свали цели […]

Subscribe US Now