Какво съкруши Шер

Джорджия Холт, майката на певицата Шер, почина на 96 години, според туит, публикуван от Шер малко след полунощ източно време в неделя, 11 декември.
“Мама я няма”, написа суперзвездата. Публикацията ѝ беше последвана от многобройни коментари на фенове и известни приятели на Шер, включително бившия държавен секретар Хилъри Клинтън.
Шер не предостави допълнителна информация за времето или причината за смъртта. Нейният говорител ЛизРозенберг потвърди новината пред TheWashingtonPost. Смъртта й идва три месеца след като Шер написа в Twitter, че майка й е била хоспитализирана с пневмония и е била “болна от време на време”.
Шер често използва множество емотикони в своите туитове, за да каже как се чувства, и много знаменитости направиха същото, като изразиха съчувствието си, включително Дон Лемън от CNN, актьорът Сет Грийн и водещият Анди Коен. “Загубата на майка ти е просто опустошителна”, написа в Twitter актрисата от Community Ивет Никол Браун.
Шер, която е на 76 години, отдавна говори за своето възхищение и уважение към майка си и близостта, която споделят. Феновете на Шер с нетърпение очакваха редовните актуализации от певицата за здравето, дейностите на майка й и споделения хумор и мъдрост. Шер често разкриваше свои спомени, свързани с майка ѝ и приятелите на майка й, които са били “толкова красиви” през нейното детство.
“Когато влизаха в стаята, всичко спираше. Тя се обличаше толкова елегантно. Базирахме костюмите в “Русалки” на нейни снимки от 50-те години”, каза Шер за майка си в интервю за People през 2013 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тежките обвинения на Хари към Уилям

15 декември е важна дата в последните ангажименти на Кейт Мидълтън тази година – за тогава е насрочен специалният коледен концерт в Уестминстърското абатство в Лондон, който тя организира и в който участва като пианистка. На 15 декември обаче има и друго събитие, което следящите кралското очакват с нетърпение – […]