Голата провокация на Валерия от “Ергенът 2”

Докато в първия епизод на втори сезон на “Ергенът” видяхме представянето и визитките на участничките, едва във вчерашния втори епизод успяхме да добием и известна представя за някои от тях.
Валерия Георгиева например бе първата дама, която Евгени покани на среща. И то каква среща само – на яхта. И докато всички все още се чудят ще успее ли да задържи вниманието на Евгени, тя успя да прикове вниманието на всички към себе си – в Instagram, разбира се.
Последният пост на модела там се състои от три снимки, на които тя е без дрехи насред гората и снега в компанията на вълка Черок. От описанието към кадрите пък разбираме, че с тях Валерия иска да привлече вниманието към една кауза.
Тя пише, че не може да разбере “какво удоволствие може да изпита човек, носейки чужда кожа, заради която невинни животни плащат с живота си”. И отказва да приеме, че живее сред жестоки хора, които се възползват от беззащитните животни.
“Всъщност те крещят, но без думи, знаете ли? Крещят, докато ги дерат, за да им вземат единственото, което притежават – кожата и живота им!”
Валерия пояснява, че заедно с Черок са заснели фотосесията в подкрепа на Европейската инициатива за забрана на ценни кожи. “Откажете се заради Черок, който можеше да лежи до мен одран, заради всички норки, чинчили и лисици, които стават жертва на тази жестока индустрия!”
Моделът е на мнение, че ничия болка и страдание не могат да направят даден човек красив отвън, ако той е грозен отвътре. И призовава всеки да носи собствената си кожа, както и желаещите да подпишат петиция за забраната на ценни кожи.
Ние пък не се изненадваме толкова от поведението на Валерия, защото за любовта й към животните ни бе загатнато и във втори епизод на “Ергенът 2”, в който стана ясно, че тя не консумира животински продукти. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мадона отвърна на удара (за подутото си лице)

На наградите Грами, които се състояха по-рано през февруари, Мадона присъства, за да представи Ким Петрас и Сам Смит преди изпълнението им. Оказа се обаче, че зрителите решиха да прицелят вниманието си не толкова към двамата изпълнители на сцената, колкото към Мадона и подутото ѝ лице. И докато мнозина спекулираха […]

Subscribe US Now