Разкошният имот, който съпругът на принцеса Беатрис притежава

Английското кралско семейство традиционно избира родината си за летните си ваканции. Както вече научихме, кралицата е в замъка си в Шотландия, семейството на принц Уилям предпочита южната част на страната, принц Чарлз и Камила най-често си остават у дома.
Внучките на Елизабет II от сина й принц Андрю обаче се насочват към южна Европа.
Йожени е със съпруга си в Португалия, където той прекарва половината от работните си ангажименти. А Беатрис има на разположение разкошна вила, която е собственост на семейството на съпруга й Едоардо Мапели Моци.
Villa Mapelli Mozzi се намира в малкото градче Понте Сан Пиетро на няколко километра от езерото Комо и е забележителна постройка от XVIII век. Разполага с 13 спални, две библиотеки, както и красив двор с басейн, съобщават ни от People.
Това обаче не е всичко. На около 30 км от Villa Mapelli Mozzi се намира друг имот на фамилия Мапели Моци – къща в Касатеново, която се отдава под наем чрез платформата Airbnb. От информацията за нея там разбираме, че тя е предпочитано място за сватби и други тържествени събирания.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Принц Уилям - отново емоционален, но не към Кейт

Вчера в Бирмингам бяха открити Игрите на Общността на нациите – спортно събитие, което събира атлети от 56 страни на бившата Британска общност. Те обаче няма как да засенчат друго събитие, което вълнува Великобритания през идния уикенд. Женският национален отбор на страната се изправя на финала на Евро 2022 срещу […]

Subscribe US Now