Наталия Симеонова с извънредна новина, най-накрая се реши да…

Наталия Симеонова е готова да се върне на екран, сподели самата тя. Къдравата водеща преговаря с няколко телевизии за свое предаване, но е оставила нещата да се случат след Нова година. 

Нито една от големите телевизии обаче не проявява интерес към нея, а по-скоро Симеонова преговаря с по-малки частни кабеларки. 

Новината, че телевизията не е затворена страница за нея се оказа добра новина за дългогодишните й фенове, които я обикнаха покрай “Море от любов”. Но ако все пак плановете й не се осъществят със собствено предаване, тя е готова да помага на мъжа си Денис Ризов в неговото предаване по интернет. 
„Имам много идеи за работа, оставям ги за след Нова година, но не искам предварително да ги споделям“, казва Симеонова, която има и американски паспорт.
Ексводещата на „Море от любов“ изкара пандемията във Флорида заедно с мъжа си Денис Ризов. Той също като нея се завърна в родината след повече от три години живот навън. Двойката се опитва отново да се събере, а Наталия уточни пред Петя Дикова, че вече с Денис почти не се карат и че във всяка връзка има и възходи, и падения, и караници, и сдобрявания./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Камелия шокира с тази новина - ще вдига сватба с любимия си

Камелия е сред най-канените певици както на клубната сцена, така и на частни партита, а и често е пяла на сватби. Сред най-забавните й участия е сватба в столицата. Наред с тази история тя разкри и много пикантна тайна за своята собствена сватба. С Цветин е трябвало да се оженят […]