Промяната в името си, която Кармен Електра направи

Не са една и две известните личности, популярни не с истинските си имена, а с такива, с които по една или друга причина са пробили.
Кармен Електра е точно такъв пример. Рожденото име на актрисата Тара Лей Патрик, но с него тя не не би била позната на никого.
А от TMZ разбираме, че всъщност истинското ѝ име ще отиде в историята, защото е подала документи в съда с искане то официално да бъде променено. И така в документите на актрисата няма да фигурира Тара Лей Патрик, а Кармен Електра.
Според таблоида конкретна законова причина за смяната на името няма, но промяната е нещо, което 51-годишният модел обмисляна от известно време.
Интересното в случая е, че Кармен Електра е сценично име, което измисля не самата тя, а Принс. През 90-те години на миналия век, когато изпълнителят е сформирал момичешка група, Тара Патрик се е явила на прослушване и тогава Принс ѝ е измислил прякора Кармен Електра.
За съжаление Електра не минава кастингите и не става част от въпросната група, но пък запазва името, с което и стана световно популярна.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Лъжата, за която Никол Кидман си призна

Подобно на други холивудски звезди, актьорската кариера на Никол Кидман също не е потръгнала по най-лесния начин. Така например и до ден днешен тя си спомня прослушването за мюзикъла “Ани”, на което се е провалила. В интервю за Radio Times Никол Кидман разказва, че по това време е била още дете, но […]

Промяната в името си, която Кармен Електра направи

Не са една и две известните личности, които са популярни не с истинските си имена, а с такива, с които по една или друга причина са пробили.
Кармен Електра е един такъв пример. Рожденото име на актрисата и това, което фигурира в документите ѝ, е Тара Лей Патрик, но с него тя не се подвизава от много години.

А от TMZ разбираме, че името ѝ ще отиде в историята, защото е подала документи в съда с искане името ѝ официално да бъде променено. И така в документите на актрисата няма да фигурира Тара Лей Патрик, а Кармен Електра.
Според таблоида няма конкретна причина за смяната на името пред закона, но тази промяна е била обмисляна от 51-годишния модел от известно време.
Интересен факт е, че Кармен Електра е сценично име, което не тя, а Принс е измислил. През 90-те години на миналия век, когато изпълнителят е сформирал момичешка група, Тара Патрик се е явила на прослушване и тогава Принс ѝ е измислил прякора Кармен Електра.
За нейно съжаление, не успява да спечели кастингите и да стане част от въпросната група, но пък запазва името, с което стана световно популярна.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Суки Уотърхаус е бременна и секси

В края на миналата година стана ясно, че връзката между Суки Уотърхаус и Робърт Патинсън става все по-сериозно. Първо бе обявено, че изпълнителката е бременна, а след това, че двамата са сгодени. Към момента обаче нямаме кой знае какви подробности около тези радостни за двамата новини. Суки Уотърхаус обаче успя да накара […]

Subscribe US Now