Какво се случва с Доналд Тръмп и Мелания след обвиненията на порноактрисата Сторми Даниелс

В края на миналата седмица съдът в Манхатън, Ню Йорк, повдигна обвинение на Доналд Тръмп след разследване на подкуп на Сторми Даниълс. Порноактрисата, чието истинско име е Стефани Клифърд, твърди, че е получила пари, за да не разкрива свой сексуален контакт с бившия американски президент през 2006 г.
Така Тръмп стана първият бивш държавен глава на САЩ, срещу когото е повдигнато обвинение в престъпление. Той е кандидат президент и за предстоящите избори през 2024 г.
Вчера, 3 април, Доналд Тръмп се отправи на историческото си постпрезидентско пътуване от Мар-а-Лаго до Ню Йорк без компанията на бившата първа дама Мелания Тръмп или на сина си Барън.
Тръмп отлетя за Ню Йорк в навечерието на множество обвинения в разследването на Сторми Даниелс. Той пътува с редица близки сътрудници, сред които Дан Скавино, бившият сътрудник на Белия дом Марго Мартин и съветникът Джейсън Милър.
Пътуването идва, след като стана ясно, че Тръмп добавя още един експерт към отбора си от защитници – адвокатът по наказателни дела в Ню Йорк Тод Бланш. Преди това той представляваше бившия председател на кампанията на Тръмп Пол Манафорт, който беше вкаран в затвора по обвинения в корупция.
При кацането си в Ню Йорк Доналд Тръмп е бил арестуван, като предстои да му бъдат взети пръстови отпечатъци по делото на Сторми Даниелс в наказателния съд в Манхатън.
Порноактрисата твърди, че е имала сексуална връзка с Тръмп през 2006 г., месец след като Мелания ражда Барън, който сега е на 17 години. Тя говори в защита на Тръмп по време на скандала Access Hollywood в края на кампанията му през 2016 г.
Въпреки отсъствието на Мелания Тръмп в тези трудни за съпруга ѝ времена, според източник на Daily Mail бившата първа дама подкрепя Тръмп.
“Г-жа Тръмп е силна. Тя е съсредоточена върху семейството си и застава зад съпруга си, както винаги”, каза източникът. “През последните седем години левицата направи множество опити да оклевети и атакува семейството й и това е само последният опит да го свалят.”
И въпреки че всички конкретни обвинения все още не са известни, CNN съобщава, че броят им е повече от 30 и са свързани най-вече с бизнес измами. Тръмп пък твърди, че е “напълно невинен” и няма да се откаже от президентската надпревара.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Парис Хилтън не пропусна отново да покаже сина си пред света

Целият свят вече знае, че Парис Хилтън и половинката ѝ Картър Реум станаха родители. Знае, че детето се роди през януари, чрез сурогатна майка и че името му е Финикс Барън Хилтън Реум. Дори успя да се запознае с малкия наследник от поредицата снимки, които сподели майка му в социалните […]

Subscribe US Now