Специалният подарък, който принц Уилям получи

Работните задължения на принц Уилям не свършват дори и в моментите, когато той вероятно предпочита да остане сам със себе си. Като на 1 юли, когато щеше да бъде 61-ият рожден ден на майка му принцеса Даяна.
Часове след това той се срещна с Джасинда Ардърн.
Новозеландската министър-председателка посети Уилям в двореца Кенсигтън в събота, 2 юли. От снимката от аудиенцията разбираме, че срещата не е била от държавно естество – 40-годишният принц е облечен в спортно-елегантен тъмносин костюм, а 41-годишната Ардърн – в свежа флорална рокля.
Премиерката е подарила на принц Уилям фланелка на женският национален отбор по ръгби по повод световното първенство на спорта, което ще се състои през октомври в Нова Зеландия. Донесла му е още ръгби топка, както и любимата й детска книжка Tulip and Doug: A Spud-Tacular Friendship Story, която трябва да е подарък за децата му Джордж, Шарлот и Луис.
От Harper’s Bazaar ни напомнят, че това е първата среща на Джасинда Ардърн и принц Уилям след посещението му в Нова Зеландия през април 2019 г. Повод за него беше трагичен – стрелбата в две джамии в Крайстчърч, при които загинаха 51 човека, а други 40 бяха ранени.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето кои известни лица на bTV слизат от екран СНИМКИ

От 4 юли (понеделник) сутрешният блок на bTV “Тази сутрин“ започва вече в 07:00 ч. Златимир Йочев ще продължи да представя най-актуалните теми за деня и да посреща гостите в най-гледаното сутрешно време в националния ефир всяка делнична сутрин до края на юли. От 1 август до завръщането му в […]