Известна актриса и позабравен певец са сред участниците в “Като две капки вода” СНИМКИ

Вчера ви издадохме трима от участниците в новия сезон на “Като две капки вода”, който стартира на 19 февруари. Това са фолк певицата Кали и актьорите Христо Гърбов и Владимир Михайлов. 

От продукцията пуснаха улики и за още трима от участниците. Наш репортер веднага свърза уликите и за двама от участниците сме убедени, че ще ги видим в новия сезон.

Яна Маринова
Става въпрос за актрисата Яна Маринова, която няколко пъти досега е отказвала на Халваджиян да се включи в шоуто. Най-накрая е намерила време да се впусне в това приключение. А зрителите таят големи надежди за нея и я виждат като сигурен финалист. 

Позабравеният певец Тома Здравков, който се прочу след победата си в “Мюзик айдъл” през 2008 г., а по-късно и с връзката си с актрисата Албена Михова. Сега Маги Халваджиян е решил да го извади от нафталина и да му даде шанс отново да възроди славата си. 

Третата улика ни води по-скоро към Юлия Йорданова – Керана, както смятат и по-голямата част от зрителите, които дадоха своите предложения на официалната страница на шоуто и се надяват да бъдат сред избраните, които ще проследят първия епизод на живо.
Маги е силно амбициран да докаже, че Капките не са бита карта и не случайно е подбрал много добри артисти и певци, за да зарадва зрителите с един от най-силните сезони досега./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Защо Риана няма да получи нищо за шоуто си на Супербоул

Беше ни пределно ясно, че за Супербоул 2023 ще се говори много дори след самото събитие. Не толкова заради това кой е новият шампион на NFL, а заради изпълнението на Риана на полувремето. Все пак това бе първото появяване на сцена на барбадоската изпълнителка от около седем години. Но не очаквахме, […]