Рачков заговори за тарифи и попари жестоко Маги Халваджиян СНИМКА

Шегите на Рачков май нямат край, дори и на въдичката да трябва да се хване не кой да е, а шефът му в “Като две капки вода” и редица други продукции – продуцентът Маги Халваджиян.

Актьорът и тв водещ наскоро си направи бая дебелашка шега с него и то пред всички, а последствията не закъсняха. Ще се хванете за главата след прочита на следващите редове.
Рачков звънна на Маги неочаквано по телефона, по време на гостуването си в подкаста на Тото от “СкандаУ” и му каза такива неща, че направо не е за вярване.
Рачков удари десятката, цял месец е на морето и не е дал нито лев
“Номера му го знам наизуст! Искам да го дам на всички! Записвайте”, пошегува се Рачков. Вместо да съобщи телефона на Халваджиян обаче, той направо му звънна.

Рачков хвърли бомбата: Истина е новината, стиснахме си ръцете за многомилионен договор!
“Трябват ми 40 лв. назаем”, заяви комикът на Халваджиян, който първо се смълча, вероятно стаписан от чутото, след което обаче, явно схванал шегата, отвърна, смеейки се: “Имаш ги”./show.blitz.bg

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Dimitar Rachkov Official (@dimitar_rachkov.official)

Източник: blitz.bg
Next Post

Биляна Гавазова: Няма да мълча, казвам ви какво преживях на работа в Кауфланд!

Биляна Гавазова, която бе едно от лицата на сутрешния блок на bTV, но взе неочаквано решение да си тръгне от телевизията, започна да работи във веригата хранителни магазини “Кауфланд” и стана негово лице. Това, което разкри тези дни обаче, потресе всички. Направи го в рубриката, която води в YouTube. Все […]

Subscribe US Now