Меган Фокс е секси и сама на партито след Оскарите

Измина над месец от първите слухове, че връзката между Меган Фокс и Machine Gun Kelly преминава през труден период и е на път да приключи.
Макар теорията за изневяра да беше отхвърлена, остава неясна причината за разрива в отношенията им. Трудностите очевидно продължават, защото Меган Фокс се появи сама на партито на Vanity Fair след Оскарите.
Докато изпълнителят е бил зает с концерт по същото време в Калифорния. Според People, това, което е направило впечатление, е че актрисата е била без своя годежен пръстен. И също така с нов цвят на косата – червен.
И докато Меган Фокс е била в добро настроение на партито и в секси рокля източници на People твърдят, че с Machine Gun Kelly все още работят върху изглаждането на отношенията си. Въпреки това повечето им приятели смятат, че всичко е приключило.
Забележителната секси рокля на Фокс е от колекцията пролет/лято 2023 на Miss Sohee, като пред Vanity Fair актрисата споделя, че цялостният ѝ облик е вдъхновен от древногръцката митология и бягството на Персефона от Хадес.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Принцът на Монако и една заплаха за отвличане

Вчера, 14 март, принцът на Монако навърши 65 години. С присъщото си чувство за хумор Алберт заяви, че възрастта е просто число. “Eдинственото важно е, че виждам приятели да се пенсионират на тази възраст. Аз не мога да го направя”, казва той пред People. Колкото и да омаловажава празника си […]

Subscribe US Now