Емануела смени визията и спретна нов скандал с бившия си СНИМКИ

Хитовата изпълнителка Емануела смени изцяло външния си вид преди настъпването на Новата година. Певицата реши да изпрати 2022 г. с нова визия, която бе приета доста добре от нейните почитатели, а ухажорите станаха още повече. 

Хубавицата отново е в отбора на блондинките, като този път е заложила на тъмен корен, който й отива изключително много. А наред с новата визия тя сътвори и нов любовен скандал с бившия си. 
Изпълнителката на „Пайнер“ се появи с новата си визия на участие в хитовия клуб Planeta by Eleven в Студентски град. Феновете побързаха да отбележат, че любимката им изглежда перфектно и новият цвят определено й отива.

Много от тях се загледаха и по облеклото й, което бе секси гашеризон, подчертаващ идеално формите й. Певицата изпя за сефте и дуета си с Анелия „Към вратата“, която успя да грабне вниманието на меломаните още часове, след излизането й.
А откакто обяви, че отново е сама в личен план, певицата не може да се отърве от нахални ухажори. В последните минути на 2022 г. отново сътвори голям скандал с бившия си Мртин Николов, по-известен като Елвиса. Певицата показа скандален чат с него, в който си разменят обидни квалификации. 
Повод за скандала става пътуване на Емануела до Пампорово. Приятели на Мартин му пишат, че там е с нов мъж, което го вбесява. В съобщенията фигурират обиди като “боклук” и други квалификации към чалга певицата. Елвиса пише, че не иска да чува повече за Емауела и двамата окончателно са приключили. Нарича я “лека жена” и иска от нея повече да не го търси./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Никълъс Кейдж в 30 факта

Днес, 7 януари, рожден ден празнува американският актьор, режисьор и продуцент Никълъс Кейдж. Източник: blitz.bg