Сиена Милър отново майка на 42

В края на вече отминалата 2023 г. Сиена Милър даде интервю за Vogue, в което без да иска съобщи, че детето, което очаква от приятеля си Оли Грийн, е момиченце. И явно новата 2024 г. е започнала наистина радостно и за двамата, защото бебето вече се е родило.
Това разкрива Daily Mail, като публикува снимки на двойката от вчера, 3 януари, на които виждаме 42-годишната актриса и 27-годишният музикант да се разхождат из Лондон. Сиена носи кенгуру с бебе.
Няма официална информация кога се е родила дъщеричката им нито как се казва, но и двамата изглеждат щастливи на снимките. От медията уточняват, че кенгуруто е на марката Artipoppe, изработено е вълна на викуня и коприна, и струва 3300 британски паунда.
За Сиена Милър това е второ дете. Тя е майка и на 10-годишната Марлоу от връзката си с актьора Том Стъридж. В интервюто си за Vogue тя казва, че се бори с предразсъдъците по отношение на това да бъде “стара” майка.
“Иска ми се да стигна до момента, в който да не ми хрумва да се шегувам, че съм стара, а ще имам бебе”, казва тя. И допълва: “Имах страхотен късмет. Не съм се опитвала да забременявам. Случи се като изненада, а аз успях биологично да я осъществя.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато друг съобщи плановете на Чарлз и Камила

Още в първите работни дни на 2024 г. стана ясно, че принцът и принцесата на Уелс вече са разграфили първата половина на годината и им предстои официално пътуване до Италия. Още в края на миналата година пък се заговори, че крал Чарлз и съпругата му планират официално в Австралия. Сега […]

Subscribe US Now