Колко красива е годеницата на престолонаследникa на Йордания

В края на месец май йорданската кралица съобщи за смъртта на баща си Файзал Сиди ал Ясин и оттогава беше в траур. В началото на юли обаче тя се завърна в официалния си профил в Instagram, за да съобщи една радостна новина, а именно, че по-голяма дъщеря на крал Абдула II и кралица Рания е сгодена.
Тогава научихме, че 25-годишната принцеса Иман официално се е сгодила за Джамил Александър Термиотис в присъствието на родителите си, както и на братята и сестра си – престолонаследникът принц Хюсеин, 22-годишната принцеса Салма и 17-годишният принц Хашем.
Сега от Hola разбираме, че кралица Рания има още един повод за празнуване, тъй като първородният ѝ син също е на път да се ожени. 
Кралският хашемитски съд официално обяви годежът на принц Хюсеин с избраницата му Раджуа Халед Ал Саиф. Съдейки от снимките на избраницата на престолонаследника на Йордания, можем да кажем, че красотата ѝ точно толкова невероятна, колкото и тази на майка му – Рания.
Съпругата на крал Абдула II отбеляза събитието с публикация в личния си Instagram профил, публикувайки поредица от снимки, направени в специалната вечер, на една от които е застанала между бъдещите младоженци.
“Не мислех, че е възможно да побера толкова много радост в сърцето си! Поздравления за моя най-голям син и неговата скъпоценна избраница. Като всяка майка се молех да имаш късмета да намериш онзи, когото истински ще обичаш, и ето Раджуа се появи в живота ти. Бъдете благословени, щастливи и здрави”, завършва йорданската кралица. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Джина Стоева показа какво се случва в момента на Рилските езера с братството на Дънов СНИМКА

Певицата Джина Стоева сбъдна една от отлаганите си мечти, а именно да се включи в в танца Паневритмия на поляната при езерото Бърбека в Рила. С него те посрещат Божествената нова година на 19 август, според учението на Бялото братство. Днес е и Преображение господне по стар стил. Всяко лято в местността,  […]

Subscribe US Now