Защо Cardi B смята, че в къщата ѝ има дух, който иска да прави секс с нея

Въобще не е тайна, че Cardi B е доста екстравагантна и също така не се свени винаги да казва точно това, което мисли.
Понякога обаче рапърката успява да надмине себе си с нещата, които споделя. Чрез живо включване в Instagram преди няколко дни Cardi B реши да сподели с последователите си една своя интересна теория.
А именно, че къщата ѝ в Лос Анджелис е обладана от духове. Рапърката твърди, че ѝ се случва да чува странни звуци, сякаш в стаята има муха, но такава реално тя не намира. Интересното обаче е, че ги чува само и единствено, когато е сама.
Според нея в останалите къщи, които има в Атланта и Ню Йорк, подобни явления не се наблюдават. Cardi B дори има теория, че въпросният дух, който обитава дома ѝ, иска да прави секс с нея.
До този извод рапърката е стигнала, защото никога не чува странните звуци, когато в къщата е половинката ѝ Offset, пише Insider. Цялата тази ситуация я е стреснала толкова много, че е предпочела да отиде в хотел.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Готви ли се Мелания да напусне Доналд Тръмп

Наскоро се появи информация, че покрай обвиненията и разследванията около Доналд Тръмп, има голяма вероятно бившия американски президент да загуби голяма сума от богатството си. Оказва се, че съпругата му – Мелания Тръмп не е щастлива от този факт и е побързала да се подсигури.  Източници казват на Page Six, […]

Subscribe US Now