Готви ли се Мелания да напусне Доналд Тръмп

Наскоро се появи информация, че покрай обвиненията и разследванията около Доналд Тръмп, има голяма вероятно бившия американски президент да загуби голяма сума от богатството си. Оказва се, че съпругата му – Мелания Тръмп не е щастлива от този факт и е побързала да се подсигури. 
Източници казват на Page Six, че Мелания Тръмп  “тихомълком” е предоговорила предбрачния си договор с Доналд Тръмп преди той потенциално да служи за втори мандат в Белия дом.
“През последната година Мелания и нейният екип тихо преговаряха за ново “следбрачно” споразумение между нея и Доналд Тръмп. Мелания е най-загрижена за мястото, което синът й Барън ще има в живота на Тръмп, ако той отново стане държавен глава”,  споделя вътрешен човек за споразумението между двойката, която се ожени през 2005 г.
Новото споразумение също предвижда Мелания да се сдобие с повече пари и имоти, като има и определена минимална сума, която Барън трябва да получи.
Актуализирането на споразумението не е само защото Тръмп може потенциално да служи още един мандат, но и поради последните му съдебни битки, които биха могли да навредят на високия стандарт на живот, който живее семейство Тръмп. 
Преди броени дни стана ясно, че съдия от Манхатън отнема всички бизнес лицензи на Доналд Тръмп в Ню Йорк, след като той беше признат за виновен в бизнес измами. Това означава, че всички бизнес начинания на бившия американски президент в града ще бъдат прекратени или анулирани.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тайното бягство на Хари и Меган

Хари и Меган бяха в Европа и това определено беше голямо събитие на фона на факта, че живеят в Калифорния и не са в блестящи отношения с кралското семейство, намиращо се във Великобритания. Двамата може и да не посетиха Острова, но това не означава, че след края на игрите Invictus […]

Subscribe US Now