Емоционалните думи на Джулия Робъртс за Матю Пери

Месец и половина измина от неочакваната смърт на Матю Пери, който едва на 54-годишна възраст бе открит безжизнен в джакузито в дома си. От злополучния 28 октомври досега с актьора от “Приятели” се сбогуваха семейството, колегите му от сериала, както и някои от бившите партньорки в живота му.
Гуинет Полтроу, с която Матю Пери е имал краткотрайна връзка, и Моли Хъруиц, за която той дори е бил сгоден, са сред жените, които почетоха паметта му с прочувствени послания. А сега това направи и Джулия Робъртс.
Актрисата, която през 90-те е имала кратък романс с колегата си, наруши мълчанието след неговата загубата по време на интервю за Entertainment Tonight. “Внезапната смърт на всеки толкова млад е сърцераздирателна. Всички ние трябва да оценим това, което имаме, и да продължим по положителен начин, доколкото можем”, споделя Джулия Робъртс.
Тя казва още, че си спомня с най-добри чувства и мисли за гостуващото си участие в епизода от “Приятели”, в който си партнира с Матю Пери, като изиграва съученичка от детството на неговия герой Чандлър.
В интервюто си актрисата издава също, че паметта на колегата ѝ е почетена и в новия ѝ филм Leave the World Behind. В него са включени препратки към “Приятели”, който въпреки че е сниман преди почти 30 години, остава един от най-обичаните сериали и до днес.
Освен че си партнират в един от епизодите, Джулия Робъртс и Матю Пери са били партньори и извън снимачната площадка. В мемоарната си книга “Приятели, любовници и голямото ужасно нещо”, която излезе миналата година, актьорът разказва за тримесечната връзка, която е имал с колежката си през 1996 г.
Матю Пери пише, че още преди Джулия Робъртс да се съгласи да участва в “Приятели”, той ѝ е изпратил три дузини червени рози и картичка с романтично послание. По време на снимките на епизода, в който двамата си партнират, те вече са започнали да излизат. А когато през февруари 1996 г. актрисата дава интервю в предаването The Late Show With David Letterman, потвърждава връзката им.
Два месеца по-късно обаче романсът им приключва, както пише Матю Пери в книгата си. Той обяснява, че е имал натрапчивото усещане, че Робъртс ще скъса с него, защото не се е чувствал достатъчно добър за нея. В крайна сметка напрежението да е във връзка с толкова популярна жена, го пречупва и затова той решава да се раздели с актрисата.
“Вместо да се изправя пред неизбежната агония от загубата ѝ, аз скъсах с красивата и брилянтна Джулия Робъртс. Дори не мога да да опиша объркването на лицето ѝ тогава”, пише още Матю Пери в мемоарите си “Приятели, любовници и голямото ужасно нещо”, които вече са издадени и на български език.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Победителката от "Мастършеф" разкри какво ще прави със 100-те бона

Марианна Александрова е големият победител в осми сезон на емблематичното кулинарно предаване “Мастършеф” по bTV, както вече стана ясно наскоро. Освен титлата “MasterChef на България”, тя грабна и голямата награда от 100 000 лв. и не пропусна да отбележи, че връзката ѝ с родната Варна е един от ключовете за успеха ѝ […]

Subscribe US Now