Победителката от “Мастършеф” разкри какво ще прави със 100-те бона

Марианна Александрова е големият победител в осми сезон на емблематичното кулинарно предаване “Мастършеф” по bTV, както вече стана ясно наскоро.

Освен титлата “MasterChef на България”, тя грабна и голямата награда от 100 000 лв. и не пропусна да отбележи, че връзката ѝ с родната Варна е един от ключовете за успеха ѝ в кулинарната надпревара.
Скандалната Тоби от “Мастършеф” е баджаначка с Моника Валериева, изневерила на съпруга си със…

На финала Марианна се изправи срещу бившия боксьор Осман Пенд и фаворитката на останалите хоби-готвачи – Биляна Стамова. Варненката спечели овациите на chef Илиан Кустев, chef Александър Таралежков и ресторантьора Явор Сарафов със своето морско меню.
Желязната лейди разплака Таралежков в “Мастършеф”, след като…

“С наградата ще финансирам научно изследване, кулинарна книга и ще инвестирам в подобрение на готварските си умения. Искам да отворя кулинарна академия, тъй като съм преподавател и обичам да давам уроци”, разкри какво ще направи с паричната награда Марианна в предаването “Преди обед”.

Д-р Марианна Александрова е преподавател в Икономическия университет във Варна. Както самата тя изтъкна в кулинарната надпревара, голямата ѝ цел е да създаде регионален кулинарен бранд на Варна, който да издигне на ново ниво гастрономията като част от туризма в града и курортите му./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Мариан Бачев попиля жестоко "Гласът на България", разкри, че...

В “Гласът на България” става все по-горещо, защото големия финал вече чука на вратата. И докато талантите мерят гласови възможности и артистично поведение на сцената, менторите правят нелекия избор, предопределяйки развоя на събитията. Картинката изглежда не се нрави на всеки пред малкия екран, а потвърждение за това е актьорът Мариан […]

Subscribe US Now