Мариан Бачев попиля жестоко “Гласът на България”, разкри, че…

В “Гласът на България” става все по-горещо, защото големия финал вече чука на вратата. И докато талантите мерят гласови възможности и артистично поведение на сцената, менторите правят нелекия избор, предопределяйки развоя на събитията. Картинката изглежда не се нрави на всеки пред малкия екран, а потвърждение за това е актьорът Мариан Бачев, който наскоро буквално попиля формата.

“Един телевизионен формат, насочен основно към млади и подрастващи, едновременно ни натяква хем колко са “зелени”, хем рекламират най-долна отвратителна енергийна напитка, като “непринудено” участниците отпиват от нея, докато са в очакване да сбъднат мечтата си на голямата сцена”, така започва въз гневния пост в социалните мрежи на Бачев, който явно не е пестил емоции и гняв, докато го пише.
Ето го отговора на bTV за скандалните обвинения на Константин Кацаров след “Гласът на България”

“А не би ли било прекрасно да предлагате и весели балони – ще ни чака незабравима забава? А после същата телевизия ще прави репортажи колко опасно е това. Доста шизофренно, не ли?..
Треньорите в “Гласът на България” аха да си скочат, а Миро остана с пръст в уста заради… ВИДЕО
Гласът на България, вярвам, че можете да минете отвъд “aд”-а! Или греша?”, завърши актьорът./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Как изглежда Тайра Банкс на 50

Освен един от най-успешните тъмнокожи модели в света, Тайра Банкс стана популярна и като един от първите “ангели” на Victoria’s Secret в края на 90-те. Оттогава е изтекла много вода, а вчера, 4 декември, тя навърши 50 години. По този повод моделът, който се слави и с откровения си език, […]

Subscribe US Now