Рита Ора и Тайка Уайтити – приказката продължава и след MET Gala

Рита Ора и Тайка Уайтити бяха една от впечатляващите двойки на червения килим на MET Gala 2024. Тя – заради доста провокативния си тоалет, а той – заради ролята си на подкрепящ съпруг, който е готов на всичко, дори да остане в сянка, за да блести силно неговата красива съпруга.
За мнозина именно актьорът и режисьор е по-успешният от двойката, защото има не само състояние от над 15 милиона долара, но и редица успешни филми зад гърба си. Певицата обаче безспорно е по-популярна и интересна за медиите. А двамата заедно явно са доста успешно комбинация.
Уайтити бе определен като “Instagram съпруг”, защото се погрижи старателно тоалетът на Рита Ора да изглежда перфектно на всяка снимка. Постара се и сам да направи най-добрите възможни кадри за социалните й мрежи. Истински мъж мечта за всяка съвременна жена.
Съпрузите не пропуснаха да демонстрират и близост на червения килим. А след официалната церемония купонясваха с останалите звезди до ранни зори. И съвсем разбираемо следващите няколко са си отделили за пълен релакс, пише Daily Mail.
На деня след благотворителния бал Рита Ора се възстановяваше със СПА процедури и кратка тренировка. След това двамата с Уайтити са се отправили на кракта почивка с яхта, от която певицата публикува стори в профила си в Instgram.
В него я виждаме по бански и в прегръдките на съпруга си, на когото дава нежна целувка, а около тях е само океана. Заслужена почивка след една наистина запомняща се вечер.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Хейли и Джъстин Бийбър очакват първото си дете

След като месеци наред се спекулираше, че Хейли и Джъстин Бийбър са пред развод, сега вече едва ли има останала и капка съмнение, че бракът им върви повече от добре. Защото те тъкмо обявиха, че очакват първото си дете заедно. Вълнуващата новина е споделена от 27-годишния модел в нейния Instagram […]

Subscribe US Now