Кои звезди привлече дефилето на Saint Laurent

Седмицата на модата в Париж е в разгара си, а знаменитостите се надпреварват да демонстрират забележителен външен вид и моден усет по първите редове на дефилетата. Едно от най-впечатляващите до момента беше на Saint Laurent.
Френската модна къща в лицето на творческия директор Антони Вакарело показа, че не твърдо върви по стъпките на основателя си Ив Сен Лоран: строга елегантност под формата на прави поли до коленете, обувки на ток с остър връх и сака с подплънки на раменете в най-разнообразни десени, и материи.
Ако отместим поглед от подиума обаче, виждаме и звездната тълпа, събрала се за дефилето. Там са Салма Хайек в компанията на съпруга си Франсоа Анри-Пино и дъщеря му Матилд Пино.
Три деца на известни личности – самите те вече знаменитости, също са в публиката на Saint Laurent: Зоуи Кравиц, Лила Мос и Роко Ричи.
Оливия Уайлд също не пропусна да демонстрира забележителната си физика, като този път беше облечена изцяло в черно.
Розе от К-поп бандата BlackPink също беше сред гостите на събитието.
Не липсваха и редица френски звезди като Катрин Деньов, Карла Бруни, Шарлот Генсбур, Беатрис Дал, Виржини Ефира, Филипин Лерой-Болю.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тайната на щастливия брак на Хейли и Джъстин Бийбър

Хейли Болдуин Бийбър винаги е била откровена за личния си живот, особено за отношенията си със съпруга си Джъстин Бийбър. Никога не е крила силните си чувства към него и често споделя колко обича да прекарва всяка свободна секунда с него. В скорошно интервю за австралийското издание на Vogue Хейли стига още по-далеч […]

Subscribe US Now