Коя е Бюти – жената, с която излиза Джаред Лето

Колкото и провокативен да е в публичното си поведение, за личния живот на Джаред Лето всъщност знаем много малко. От 2000 г. до 2003 г. той е сгоден за Камерън Диаз, а до преди няколко месеца излизаше с модела Валери Кауфман.
Има ли обаче настояща връзка 51-годишният актьор от “Морбиус” е трудно да се каже. Макар да беше забелязан на няколко пъти с Тет Тин – също модел родом от Мианмар, чието първо име е Бюти (красавица от английски.)
27-годишната Бюти е главно действащо лице в последното видео на 30 Seconds to Mars – рок групата на Лето.
“Бюти донесе елегантност, грация и и тежест, с което помогна видеото да бъде толкова специално”, пише самият той в профила си в Instagram.
Видеото е към песента “Stuck”, която е част от последния албум на групата It’s The End Of The World But It’s A Beautiful Day. А режисьор е самият Джаред Лето. Двамата с Бюти бяха заснети заедно в Берлин през изминалия уикенд.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какъв е Чанинг Тейтъм в ролята на самотен родител

Чанинг Тейтъм e широко популярен като актьор и дори бивш фотомодел, но сравнително по-малко е известен в ролята си на родител. Всъщност, той е самотен баща на 10-годишна дъщеря Евърли, който обаче, както по всичко изглежда, се справя отлично със своите задължения. Освен това, не толкова известно е и, че […]

Subscribe US Now