Галин се оказа шеф-мечта, ето какво направи за певиците си СНИМКИ

Фолк звездата Галин се оказа шеф-мечта. Любимецът на тийнейджърките се забавлява като за последно на нашето Черноморие и успя да спретне истински купон за певиците си Лидия, Десита и Симона. 

Целият екип на “Алфа мюзик” се събраха и отидоха да се забавляват в известен аква парк край Слънчев бряг, а певецът побърза да покаже горещ кадър от там, където певиците му са мокри и без капка грим. 

Галин реши да разведри певиците си от натоварения график това лято. Всяка вечер звездите имат участия, като предимно са на морето, но имат достатъчно и в други кътчета на България. 
В светските среди пък всички са единодушни, че изпълнителят на „Парата ако хвана“ определено е най- успешният млад продуцент у нас./show.blitz.bg
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Galin (@galin_music)

Източник: blitz.bg
Next Post

Кого покани кралицата в лятната си резиденция

Докато политическата обстановка във Великобритания е все така напрегната и още не е ясно кой ще е новият министър-председател, положението на монархическия фронт е по-спокойно. Голяма част от членовете на кралското семейство са на почивка, включително и кралицата. Елизабет II вече пристигна в любимата си лятна резиденция – замъкът Балморал. […]

Subscribe US Now