Когато Тейлър Суифт раздава целувки (в момент на нежност)

Тейлър Суифт и Травис Келси безспорно са най-обсъжданата двойка в САЩ през последните няколко месеца. Всяка тяхна поява става повод за широки дискусии и споделяне на снимки.
А когато изпълнителката реши да посети мач на Келси, който се състезава в NFL, което се случва доста често, всички буквално полудяват. Същото се случи и след последния за сезона мач на Канзас Сити Чийфс срещу Балтимор Рейвънс.
С победата в мача отборът на Травис Келси си осигури участие на най-голямото спортно събитие в САЩ – Супербоул 2024, където ще спори за титлата със Сан Франциско 49ърс.
Минути след края на мача Тейлър Суифт слезе на терена, за да поздрави любимия си, който на Супербоул 2024 ще се бори да спечели третата си титла от NFL.
Камерите, разбира се, уловиха всеки един момент между двамата. Като освен задължителните прегръдки, имаше и размяна на целувки, с които Тейлър Суифт и Травис Келси отново накараха всички да говорят за тях.
Сега очакваме с нетърпение Супербоул 2024, който ще се проведе на 11 февруари на Allegiant Stadium в Невада, за да разберем дали любимият на Суифт ще спечели нова титла. И дали и как, разбира се, тя ще го подкрепи в този важен за него ден.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кой е мъжът до Арина Сабаленка

Арина Сабаленка затвърди силното си представяне на Australian Open и не остави кой знае какви шансове на Чинвън Джънг във финала на турнира. Така беларускинята спечели своята втора титла от турнир от Големия шлем, като това бе и втора поредна титла за нея от Australian Open. И така тя се оказва […]

Subscribe US Now