Щерката на Батков гали живи змии, загатва илюминатски символи ВИДЕО

Младата певица K.LINA и рапърът F.O. пуснаха провокативен музикален клип със скрити послания към песента “Горчива лъжа”, която прави сигурна заявка не само за потенциален хит, но и тепърва ще провокира реакциите.

Действието във видеото към “Горчива лъжа” се развива в стая, изрисувана цялата с графити. На централната стена има две големи змии, отворили усти една към друга, а по средата часовник, който показва 2 без 10, оформяйки своеобразен триъгълник.
Под часовника с триъгълника пък има едно око. И ако си мислите, че всичко това е доста странно, гледайте докрай, защото има и още…

На другите две стени се виждат нарисувани охранителни камери с надписи: “Усмихни се, снимаме те” и “Какво зяпаш?”. Очевидно щерката на бившия футболен бос има голямо желание да бъде наблюдавана от някого, сякаш е във “ВИП Брадър”.
А защо и да не я видим да участва в подобен риалити формат? А може и да иска да ни каже, че всички сме наблюдавани и контролирани по един или друг начин?
Безспорно любопитен момент във видеото е факта, че K.LINA и дуетната й половинка Михаил Митев – F.O. се снимат в компанията на истински змии. Както е добре известно, в Библията змиите символизират подземния свят и безсмъртието, а в поп културата показват прераждане. Освен това в началото на песента, K.LINA пее, “каквото и да правя, вече не ме е срам, чувството ми за вина вече не е там”.

Такава ли е тя и в действителност или просто този образ й се получава наистина добре, разбираме от самата нея:
“В музиката обикновено имаме възможност да влизаме в различни образи и дори да бъдем, каквито не сме. Аз искам, когато хората слушат музиката ми, да се чувстват освободени и уверени в това, което правят – както се чувствам и самата аз в реалния си живот”, споделя K.LINA пред нас.
Склонни сме да й вярваме, особено предвид песента, с която провокира вниманието. Текстът й неслучайно има социално-ангажираща тематика – което е и един от специалитетите на бургаския рапър Михаил Митев – F.O.
Режисурата, сценографията и идеята към видеото пък е дело на приятеля на K.LINA – Румен Русев, който е протеже на Холивуд.
Каквато и да е истината за посланието на видеото към “Горчива лъжа”, вероятно, ако го гледате повече от 6 пъти, може да ви потърсят илюминатите, казано с намигване, разбира се. Пуснете го и слушайте на собствена отговорност./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Бивша на Джизъса го разби: В леглото е "дърво"! СНИМКИ

Честите смени, които прави Благо Джизъса в личния си живот, определено не му носят дивиденти. Уж е лудо влюбен и е открил жената на живота си, пък след месеци се оказва пред раздяла или развод. Съдбата на ексфутболиста на любовния фронт редовно интригува публичното пространство, най-малкото, защото е завидна честотата, […]

Subscribe US Now