Бивша на Джизъса го разби: В леглото е “дърво”! СНИМКИ

Честите смени, които прави Благо Джизъса в личния си живот, определено не му носят дивиденти. Уж е лудо влюбен и е открил жената на живота си, пък след месеци се оказва пред раздяла или развод.

Съдбата на ексфутболиста на любовния фронт редовно интригува публичното пространство, най-малкото, защото е завидна честотата, с която сменя жените в живота си.
Бившата на Джизъса стана продавачка и се похвали със… СНИМКИ
Наскоро една от бившите изгори на Джизъса – руската красавица Есмер, му заби такъв звучен шамар, от който той дълго ще се възстановява. Защото засяга една от най-чувствителните теми за него – секса и уменията му в леглото.

Есмер Омерова, всъщност, е първата жена, с която Джизъса сключи брак. Това се случи преди 9 години, а две години след подписването дойде и раздялата. Рускинята, която в момента чака бебе, срина бившия футболен национал, заявявайки пред руски медии, че му е отнела най-ценното, а именно уменията в секса. Според нея той разчитал само на външността си, но в леглото бил “дърво”.
Бившата на Джизъса си хвана ново гадже, не спира да се хвали колко е… СНИМКА
“Не мога да скрия, че е красив мъж, но само това не стига. По отношение на секса не е това, за което го считат. Изключително постен и невзрачен е там. Настоящият ми мъж е на светлинни години от него”, споделила Есмер.
Припомняме, че красавицата има дете от Благой Георгиев – Елай, с когото ексфутболистът не се е виждал от 6 години. И май няма такова намерение, пише Crimesbg.com./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Надежда събра погледа на Билалов в "Стани богат" и...

Младата Надежда Макавеева изуми България и Михаил Билалов със знанията си в “Стани богат”, благодарение на които и спечели много пари. Усмихнатото момиче направи невероятна игра и стигна до въпросите за много сериозни суми. При представянето й в началото водещият Михаил Билалов каза, че нейният живот е музика. А когато не пее, работи в […]

Subscribe US Now