Ивет Лалова за предизвикателствата на бременността

В края на миналата година Ивет Лалова ни зарадва с новината, че заедно със съспруга й Симоне Колио са в очакване на първата си рожба. Двамата ще станат родители през април, а докато дойде този важен момент, те се наслаждават на всеки ден от бременността, която също е изпълнена с непознати усещания и емоции. Особено за бъдещата майка.
Лекоатлетката сподели в профила си в Instgram нова снимка, на която акцентира на наедрялото си коремче. Тя позира в профил и с напълно естествена визия. А в описанието към кадъра говори за пътя към мечтата да бъде майка.
“Тази част от живота ми се нарича растеж. Като атлет смятах, че познавам женското тяло отвътре навън. Но нищо не можеше да ме подготви за вдъхновяващото приключение на бременността”, пише Ивет Лалова. И добавя, че това да наблюдава как тялото й се променя по неподозирани досега начини е едновременно смиряващо и невероятно красиво.
Спортистката вече е в последните месеци на бременността, но това не й пречи да остане активна. Наскоро със съпруга й пътуваха до Щатите, а при всяка удобна възможност тя е на пистата, макар и само като треньор и наблюдател.
Съпругът на Ивет Лалова пък сподели в своя профил кратко видео от залата, в което виждаме как нежно гали корема на своята любима, докато тя прави разтягания на фитнес топка. А хармонията помежду им е поредното доказателства, че бъдещата им роля на родители на напълно осъзната и дълго чакана и желана – макар и наистина предизвикателна.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Семейството на Алексей Навални след новината за смъртта му

“Обичам те”, пише в неделя, 18 февруари, вдовицата на Алексей Навални в публикация в социалните мрежи под тяхна обща снимка, два дни след като стана ясно, че най-видният враг на президента Владимир Путин е починал в руски затвор. Публикацията на Юлия Навална в Instagram, първата след смъртта на съпруга й, показва снимка на двамата […]

Subscribe US Now