Секси половинките на аржентинците

Вече изминалия Мондиал ще се запомни с много неща, които се случваха все за първи път, но ще остане в историята и като може би един от най-добрите.
Аржентинците определено ще го помнят, защото излязоха и крайни победители. И вече на всеки, който използва интернет, му е ясно какво се случва по улиците на Буенос Айрес.
Ние обаче няма да ескалираме положението допълнително (а може и да го направим), а ще обърнем внимание на някои от най-секси половинките на футболистите на Аржентина, които успяха да извоюват третата световна титла в историята на страната.
Аугустина Гандолфо (Лаутаро Мартинес)
Гандолфо и футболистът на Интер са заедно от 2018 г., като интересното при тях е, че са се запознали покрай Уанда Нара, пише Daily Mail. Аугустина е модел и се занимава с фитнес и здравословно хранене, което си личи и от снимките ѝ.
Но тя не разчита само на тренировките и здравословните режими, за да се издържа. Тя също така притежава ресторант в Милано – Coraje.
Мартина Стосел (Родриго де Пол)
25-годишната изпълнителка е позната със сценичното си има TINI и е сред най-популярните поп изпълнители в Аржентина.
Тя дължи популярността си и на участието си в сериала Disney Channel Latin America – Violetta.
Мури Лопес Бенитес (Лисандро Мартинес) 
Любовната история на Мури Лопес Бенитес и Лисандро Мартинес е доста сладка, защото двамата са заедно от доста години. Като се твърди, че са се запознали, когато са били на 14 години. 
Към момента семейството им се състои, освен от тях двамата, и от един френски булдог на име Поло.
Каро Калвани (Николас Таляфико)
Странно или не, но и половинката на Таляфико се занимава с фитнес и е модел.
Е, гледайки снимките ѝ, става ясно, че наистина хвърля доста усилия, за да поддържа формата си.
Антонела Рoкуцо (Лео Меси)
От снимките на Антонела човек трудно би казал, че е родила три деца. Но не това е най-важното, а фактът, че тя и Лео Меси са заедно още от ученическите си години. Двамата се запознават когато са на девет години, но кариерата на футболиста ги разделя, когато няколко години по-късно той трябва да замине за Испания, за да преследва мечтата си.
Но след като най-добрата приятелка на Антонела загива в автомобилна катастрофа, Меси се връща с родината си, за да ѝ окаже подкрепа. Тогава тя решава да изостави Аржентина и да гради ново бъдеще с половинката си. 
Камила Маян (Алексис Мак Алистър)
Завършваме с още една любов, която е започнала в тинейджърските години.
Камила и Алексис обаче не са от хората, които обичат да показват много от това, което се случва в личния им живот, затова и не знаем кой знае колко за връзката им.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво се случва с Илон Мъск и поста му като шеф на Twitter

Откакто Илон Мъск е начело на Twitter името му почти всеки ден е в заглавията на новините. Сагата се заплита и просто не се очертава да приключи скоро. В продължение на седмици инвеститори призоваваха милиардера да се оттегли от управлението на социалната мрежа заради опасения, че това го разсейва от […]

Subscribe US Now